Splošne informacije

Srečanje bo potekalo 11. – 12. november 2021. Vse informacije o predavanjih in morebitne spremembe bodo sproti objavljene na spletni strani.

Pri izvedbi strokovnega srečanja 63. Tavčarjevih dnevov smo organizatorji zavezani ne zgolj spoštovati odlokov za obvladovanje epidemije covid-19, ampak narediti vse, da bi med udeleženci našega strokovnega izobraževanja ne bi prišlo do širjenja virusa.  Zato smo sprejeli odločitev, da bomo v predavalnice dovolili vstop zgolj tistim, ki izpolnjujejo pogoje PC, torej prebolevnikom in cepljenim. Testiranje ne zadostuje. Skoraj samo po sebi umevno se nam zdi, da vsi udeleženci itak izpolnjujete ta pogoj. Seveda vas moramo prositi, da s sabo prinesete potrdilo, iz katerega je razvidno, da ste cepljeni oziroma preboleli. Če bo kdo brez maske, jo bo dobil pri nas, tudi ffp2. 

Ker so mnogi za udeležbo zainteresirani kolegi zaradi covid situacije zadržani, bomo omogočili neposreden ogled plenarnih predavanj in razprav preko spleta. Povezavo bomo poslali / objavili pravočasno. Delavnice bodo potekale zgolj v živo in brez snemanja.

Tavcarjevi Dnevi 2021