Delavnice

Pozdravljeni!

Na letošnjih Tavčarjevih dnevih vam je na voljo 23 različnih delavnic, tako da vas lepo vabimo k udeležbi. Točen razpored delavnic je objavljen v zavihku Program.

Natančen opis delavnic je navoljo v pdf obliki.

Prosimo vas, da v obrazcu izberete do 7 različnih delavnic, ki so vam najbolj zanimive, in jih razvrstite od najbolj do najmanj zaželjene. Organizacijska ekipa bo na podlagi vaših želja pripravila razpored. Glede na kapacitete, ki so na voljo, se boste zagotovo lahko udeležili vsaj dveh delavnic, najverjetneje pa vam bo udeležba omogočena na več delavnicah.

Vstopnice za delavnice boste prejeli ob registraciji na dogodku. Vljudno vas prosimo, da vstopite na delavnico najkasneje 5 minut pred začetkom; kasneje vstopnice ne bodo več veljavne, obenem pa bomo na nezasedena mesta omogočili vstop morebitnim drugim zainteresiranim udeležencem dogodka.

Če bi se po prejemu vstopnic zgodilo, da se delavnice ne bi mogli ali želeli udeležiti, vas prosimo, da vstopnico vrnete ekipi registracije, da jih bomo lahko dali morebitnim zainteresiranim udeležencem.

Prijave na delavnice so od 8.00 10.11.2021 zaprte.

Tavcarjevi Dnevi 2021